1. nov. 2016

Rubber Dance Utfordring - November


Hei, alle stemplegale! Bibi her i dag (eieren av Rubber Dance) for å ønske deg velkommen til årets siste utfordring. Vi tar en pause i desember, men er tilbake igjen for fullt den 1 januar.

Nedenfor er novembers spreke og glade farger - du må ha med alle tre i bidraget ditt. Temaet vårt er som alltid frivillig, men jeg fyller 50 år den 4. desember og synes denne utfordringen ville vært en fin oppvarming til den stoooore dagen ;-)


Husk å ha med alle tre fargene!


Du behøver ikke å bruke stempler fra Rubber Dance for å bli med - utfordringen er åpen for alle :) Premien går likevel til en av dem som har brukt våre stempler, nemlig vår DT Pick of the Month. Vinneren får tilsendt fem fine stempler fra Rubber Dance.

For å bli med på utfordringen, les mer på denne siden. Teksten er på engelsk. Kort fortalt:  • Stempling må være med, men du behøver ikke bruke stempler fra Rubber Dance. 
  • Det du lager må være nytt.
  • Delta ved å bruke Linky som ligger under denne posten og link direkte til innlegget ditt.
  • Max 3 bidrag pr person.
  • Du kan kombinere vår utfordring med andres.
  • Husk å linke tilbake til utfordringen vår i innlegget ditt.

Jeg håper mange vil hive seg på og bli med! Du kan bidra med hva du vil, alt fra kort og tags og ATC-er, til art journals, scrapbooking og Pocket Letters, og hva som helst annet der du har brukt stempler på en eller annen måte.

Lykke til! :-)

Stemplevennlig hilsen Bibi 
www.rubberdance.comNedenfor er litt inspirasjon fra oss.


GjesteDesigner Arnlaug, som vant vår utfordring i september,

har laget dette flotte bidraget:DT Susan:DT Anita:


DT Susanne:


Bibi:

DT Gail:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar