13. nov. 2016

3 ATC av Jorunn Langås


Hei alle sammen! Jeg heter Jorunn Langås og ble tidlig i vår spurt om jeg ville være gjestedesigner for Rubber Dance av skjønne Bibi, hvordan kunne jeg vel takke nei? Jeg skal ærlig innrømme at det var ikke mange stempler jeg hadde fra før, for jeg liker helst ferdigmonterte stempler, men da jeg gikk inn i nettbutikken, angret jeg ikke et sekund!

Det å sette cling cushion på umonterte stempler innebærer at man får mye limkliss på fingrene, saksa, og klærne (kan hende det er jeg som er uvanlig lite dyktig med saks og lim).  Jeg vet at mange bruker en limstift rett på akrylklossen og stempler på den måten, men jeg valgte å bruke litt dobbeltsidig teip på klossen for å se hvordan det gikk, og min konklusjon er at du ikke behøver å slite med EZ Mount!

Nei, nå snakker jeg meg helt vekk her. Jeg skulle jo presentere meg selv:

Jeg heter altså Jorunn, er en nordlending som ble født i Fredrikstad (er nok der jeg har fått frekkheten min fra, og fregnene) vokste opp i Bodø, og så gjorde jeg vestlending av meg som 21-åring.

Jeg ble lokket ut på de ville scrappeveier i 2010, men ble ikke helt bitt av basillen før i 2011, da jeg ble medlem i CasaKreativ, et scrappeforum som fremdeles er dypt savnet.

Jeg var så heldig å få bli medlem av Scrappiness sitt designteam i 2014, og i 2015 ble jeg en del av Canvas Corp Brand sitt designteam, først som bare designer, så videre med å hjelpe mer på baksiden, se til at alt ruller og går som det skal. Jeg og en annen dyktig designer har ansvaret for 7 Gypsies, og må si at min motvillighet til dette dillet som jeg kalte det i 2010 (jeg var motvillig til å fortsette, hehe, alt for sta til mitt eget beste) virkelig har tatt en vending jeg aldri hadde trodd var mulig: Jeg skal få være med på CHA i 2017, en drøm jeg ikke trodde ville bli oppfylt på mange, mange år. Det viser bare at vi aldri skal tro at drømmer er utenfor rekkevidde bare fordi de er store! :)

Jeg bor i Stavanger sammen med min kjære ektemann og beste venn, som jeg faktisk har kjent siden jeg var 6 år, to herlige barn, en veldig sprø katt som heter Anna (tror hun glir rett inn i familien), og i nord har jeg en fantastisk bonusdatter. Dagene mine går i å få mine trøtte barn opp tidsnok og ut av dørene til å rekke skolen, du vet hvordan det er når du bor 2 min unna skolen, du kommer alltid for sent. Deretter ser jeg over at innlegg i div blogger er som det skal, koser meg med scrapping, kreere, rydde, og kreere litt mer. Planlegge middag, sjekke at lekser blir gjort - det fine med det er at jeg blir oppdatert på det jeg har glemt fra da jeg selv gikk på skolen.

Rubber Dance sin utfordring nå i november har bursdag som valgfritt tema, men det har jeg valgt å hoppe over denne gang, siden jeg har et innlegg til litt senere denne måneden. Men fargene har jeg selvsagt brukt.


Her kommer mine ATC-er. Jeg har brukt bakgrunnstempler fra ATC Backgrounds 1 og ATC Backgrounds 2. Tekstene er fra stempelsettet Sarcastic Superpower. Disse stemplene passer så godt til min nordnorske natur, hehe


Jeg embossa bakgrunnen hvit først, før jeg satte farger på. Jeg stemplet på hvit bazzill og klippet dem opp for at de skulle passe til ATC, og jeg har gjort noe som er litt fy-fy når du lager ATC jeg har laget dem litt større, i og med at jeg har plassert et ark bak hver ATC, men det er rett å slett fordi jeg liker det sånn. Vanligvis bruker jeg å gjøre ATC litt mindre og at bakarket er i riktig størrelse, men slik ble det ikke denne gangen.Jeg har også brukt litt tråd, for å få litt mer liv i bakgrunnen.

  


Jeg har virkelig kost med med å kreere med stemplene fra Rubber Dance, og jeg har tusen nye ideer med de stemplene jeg har nå, og det beste er at jeg kan kaste min motvilje mot umonterte stempler! Min gode venninne Arnlaug var ganske enig med meg at jeg måtte slutte med å si "Jeg liker ikke", for jeg ender alltid med å måtte spise de ordene i meg.

Å det å være Gjestedesigner for et norsk firma er virkelig en stor ære, som jeg setter stor pris på. Det er viktig at vi scrappere er lojale mot våre norske produsenter og scrappebutikker slik at vi ikke mister dem alle sammen.


Jeg har brukt stempler fra disse settene:Ha en fin og kreativ dag!

Klem,
Jorunn ♥


4 kommentarer:

 1. Tusen takk skal du ha, Jorunn! ATC-ene dine er kjempefine!!!
  Hyggelig å bli litt bedre kjent med deg. Så utrolig gøy at du skal til CHA!!!
  Stor klem ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Bibi, jeg setter stor pris på at du hadde lyst til å ha meg som gjestedesigner, og du kan tro jeg virkelig har kost meg med første del av det å få være en gjest hos deg ♥

   Slett
 2. Kjempefine ATC du har laget, Jorunn! Veldig kjekt å lese litt om deg også, da blir man liksom litt mer kjent med personen bak kunsten. Gleder meg til å se ditt neste prosjekt som Gjestedesigner hos Rubber Dance :-)
  Klem, Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anita, Tusen takk for fine ord ♥ Klemm

   Slett