13. sep. 2016

Mini vertikalmappe album - vintage stil

Hei, det er Anita fra Design Teamet her i dag.

Dersom du har fulgt med på bloggen husker du kanskje at jeg lovet deg sist gang at jeg skulle vise noe kult man kan bruke de hjemmelagde etikkene til, og her er det:

Mini vertikalmappe album - mest kjent som mini file folder album.

Og for første gang (og kanskje siste gang), har jeg filmet boken, slik at det var mulig å se alle detaljer uten å måtte se igjennom 1495 bilder.... LoL

Jeg har brukt fargene for månedens utfordring som foregår på den engelske bloggen. Denne måneden er det jubileums-utfordring slik at man kan velge en måned fra fjorårets utfordringer. Jeg valgte meg oktober, og det var fordi jeg ville lage et vintage album.


Her er filmen. Finn deg en kopp te eller en kopp kaffe og sug til deg inspirasjon til å lage ditt eget album ved hjelp av Rubber Dance stempler. Det var kjempegøy å lage dette albumet og jeg klarte nesten ikke å stoppe. Jeg har planer om å lage maaaange flere!Stemplene jeg har brukt på dette prosjektet er fra settene:
- Textured Flowers
- Antique Botanicals
- Retro Beach
- Travel
- Weed Love
- ATC Backgrounds 1
- Collage Elements 1
- Collage Mix
- Da Vinci
- Fly Mail
- Old book stamp
- Pick a number
- Round in Circles
- Sew Sweet
- Vintage Ads
- Vintage Script
- Textured Feathers
- African Animals
- Alphabet in stiches
- Envelope stamps
- Love Musikal
- Vintage Postcard
- Celestial Images
- Arty Hearty

Dersom du er interessert i en tutorial på hvordan jeg laget denne boken legg igjen en kommentar nederst og jeg skal vurdere det :-)

Her er noen tett på bilder av noen detaljer:

 

 


Bli med på utfordringen du også! Det er kjempegøy :-)


Ønsker deg en magisk og kreativ dag!

Klem, Anita

min blogg: http://nitisartfromheart.blogspot.no

3 kommentarer:

  1. WOW!!! Minialbumet ditt er helt utrolig flott! Så mange spennende sider med små hemmeligheter og overraskelser overalt. Du må ha brukt mange dager på å lage denne! Jeg er kjempeimponert! Det er helt fantastisk å se så mange av stemplene mine brukt i ett og samme prosjekt. Nydelig utført! Flott video også! Tusen takk, Anita!

    SvarSlett
  2. WOW, WOW, WOW. This is absolutely fabulous and I even watched the video, which I rarely do. What a delight to see all the lovely details and all the hidden tags and mini books within your mini album. A masterpiece. Love it. Hugz

    SvarSlett
  3. En fantastisk flot vintagefolder med mange gode ideer Anita, denne vil jeg helt klart bruge som inspiration til en bryllups gæstebog. God gennemgang på din video. Kram, Susan

    SvarSlett