6. sep. 2016

Lag dine egne Klippeark og EtiketterHei, det er Anita fra Design teamet her i dag.

I dag ønsker jeg å vise deg hva du også kan bruke dine Rubber Dance stempler til.

Egne klippeark av diverse Rubber Dance Stempler:


Bare stemple i vei på et ark og så klippe dem ut.


Neste gang skal jeg vise deg noe ordentlig kult jeg har laget med disse motivene fra klippearkene som jeg har laget. Her er en liten snik titt:


Dette vil jeg vise når jeg kommer tilbake tirsdag 13. september. Og jeg lover deg - når du først har begynt, blir du helt hekta (det ble jeg)  :-)

Husk å bruke Archival Ink (eller annet vannfast blekk) når du skal lage klippearkene. For du vet jo aldri når du vil fargelegge noen av dem og da er det veldig dumt dersom alt bare blir smurt utover.

Ta deg en tur i nettbutikken til Rubber Dance og snop deg noen stempler. Det har du ærlig fortjent! Og dersom du ønsker å lage dine egne klippeark, slik som jeg har gjort her, kan du bruke alle Rubber Dance stempler til det.

På denne krukken har jeg brukt stempel fra settet Vintage Ads, jeg klippet den ut i en firkant, og så har jeg brukt Distress Ink i fargen Gathered twigs rundt kanten for at den skal se litt gammel ut og limte den på med limstift.


Ønsker deg en flott og kreativ uke til vi sees igjen.

Klem, Anita

3 kommentarer:

  1. Nydelig etikett, Anita!! Jeg gleder meg til å se resten senere i måneden - sniktitten ser kjempefin ut! Kjempegod idé å lage dette selv. Selvgjort er velgjort :) Takk skal du ha! ♥

    SvarSlett
  2. God og spændende ide med dine etiketter og klippeark Anita - glæder mig til at se din næste post. Kram

    SvarSlett
  3. Great idea. Love the vintage look. Looking forward to seeing how you use these. Hugz

    SvarSlett