15. jul. 2016

Påminnelse - vår utfordring i juliUtfordringen her på Rubber Dance denne måneden er å lage noe som har med JUL å gjøre, inspirert av fargene på vårt moodboard (collage) nedenfor.

I den forbindelse har vi også SALG på alle våre jul- og vinterstempler - klikk her.

Til tross for at utfordringens tema er jul, ser du at moodboarded vårt er inspirert av en deilig dag på stranda. Her i det kalde nord er det sikkert flere enn meg som har reist til varme strøk og feiret julen der! Halve kloden har uansett jul når det er varmt, enten de feirer den på en strand eller ei :-)

Jeg håper du vil ta fram julestemplene og få et forsprang på julekortproduksjonen allerede nå. Du behøver riktignok ikke lage kort - hva med en julete scrapbook- eller art journalside? Lag hva som helst du vil, bare stempling er med.

Ta en titt lenger ned på siden hvis du trenger litt inspirasjon ....

Vi har premier til TO heldige vinnere denne måneden! Begge vinner et utvalg av våre fineste strandstempler: en tilfeldig trukket vinner og en som har brukt stempler fra Rubber Dance (DT Pick of the Month).

For å bli med på utfordringen, les mer på denne siden. Teksten er på engelsk. Kort fortalt:  • Stempling må være med, men du behøver ikke bruke stempler fra Rubber Dance.
  • Det du lager må være nytt.
  • Delta ved å bruke Linky som ligger under denne posten og link direkte til innlegget ditt.
  • Du kan kombinere vår utfordring med andres, men det må komme tydelig fram at du bruker fargepaletten vår.
  • Husk å linke tilbake til utfordringen vår i innlegget ditt.

Jeg håper mange vil hive seg på og bli med! Du kan bidra med hva du vil, alt fra kort og tags og ATC-er, til art journals, scrapbooking og Pocket Letters, og hva som helst annet der du har brukt stempler på en eller annen måte.

Lykke til! :-)
Stemplevennlig hilsen Bibi 

Trenger du inspirasjon? Her er et par ideer fra meg:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar