28. mai 2016

Sopp i mitt hjerte - Art Journal

Hei og hopp i dag skal vi snakke om sopp ☺ Anita fra Design Teamet her i dag (igjen...) og i dag skal vi altså snakke om sopp og Art Journal, to av mine absolutte favoritter.

Jeg elsker soppstuing og jeg elsker å leke i min Art Journal. Eller det vil si; i mine Art Journals. Jeg hadde en liten ''vareopptelling'' her forleden dag og da kom jeg frem til at jeg hadde 11(!!) Art Journals liggende og alle var begynt på og noen var faktisk nesten helt ferdig. Hvis du ikke har prøvd Art Journaling tidligere - PRØV DET! Jeg lover deg, det er helt fantastisk!

Så når jeg var så heldig å fikk disse fantastiske sopp stemplene fra Rubber Dance sammen med Helen Allen sine fantastiske tutorials var det jo ingen tvil i det hele tatt - selvsagt ville jeg prøve meg på tutorial 7 i videoen som følger med Rubber Dance sitt Mushroom stempelsett - som da er bruk av sopp stempler i Art Journal. Tutorialen fra Helen Allen er en svært detaljert og behagelig steg for steg video som ikke bare viser deg hvordan du skal få det gitte resultat, men hun kommer også med tips og triks underveis som man kan bruke på andre prosjekter også. Sammen med stempelsettet og videoen får du også med en liste over hva du trenger for å lage de samme prosjektene. Det er totalt 10 videoer hvor hun tar for seg blant annet kort, art journal sider og en mini bok.Ta en titt på introvideoen som jeg har linket nedenfor så får du litt mer opplysninger om hva du får dersom du kjøper dette stempelsettet sammen med videoene. Det er absolutt verdt pengene!

Dette var i alle fall så gøy at jeg faktisk måtte lage to Art Journal sider i to forskjellige bøker. Den ene har jeg laget etter Helen Allen sin tutorial steg for steg både vedr. farge og tekst. Den andre som jeg laget har jeg brukt litt andre farger, samt en annen tekst som jeg har skrevet med min Fineline Applicator på norsk. Jeg ser at jeg må øve litt mer på å skrive for hånd med sånn Fineline Applicator, he he he. Men du vet, det som er så fint med å drive med art journaling er jo det faktum at det er bare du selv som trenger å se det - så det gjør slettens ingenting om ikke alt blir helt perfekt og etter planen.

Her følger noen nærbilder av sidene mine:
 


Nedenfor følger link til både stempelsettet som du kjøper hos Rubber Dance sin nettbutikk, samt link til Helen Allen sin Etsy butikk og hennes intro video:


Rubber Dance sin stempelbutikk:


Helen Allen's introduksjonsvideo:https://youtu.be/3QwDYqxkm8U


Tusen takk for at du kom innom! Jeg ønsker deg en aldeles strålende og kreativ dag!

Klem fra Anita5 kommentarer:

 1. Superkule AJ-sider, Anita! Å bruke sopp er litt utenom det vanlige, og det er jo det som er så gøy - å finne på noe nytt og annerledes noen ganger. Har du virkelig 11 AJ's? WOW... jeg har knapt nok én, hehe. Men så er jeg jo først og fremst kortlager, og dem har jeg skuffer og bokser fulle av....
  Veldig hyggelig å høre hvor godt du liker Helens tutorials. Hun imponerer meg stadig med sine tips og gode idéer. Har fulgt henne på youtube i 2 år nå. Takk for flott innlegg og kule AJ-sider!

  SvarSlett
 2. Cool. Fun pages. Love the shrooms in the hearts. Hugz

  SvarSlett
 3. Härliga svampar på dina sidor, jag också älskar att jobba i art-journalen, fast jag har bara ett. Tänker inte börja på nya innan den är full, för då skulle jag säkert också snart ha 11 :)

  SvarSlett
 4. Hej Anita flotte journalsider du har lavet og det er et godt citat med "kunst er som en svamp... - smerte", - kram, Susan

  SvarSlett
 5. Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger! Jeg må bare innrømme at når det gjelder mine Art Journals..... så har jeg faktisk flere enn 11... Jeg glemte å ta med de to som jeg jobber i for tiden :-) Jeg skal jammen meg ta et bilde av alle sammen og ta med i et blogginnlegg!
  Jeg ønsker dere alle en riktig fin og kreativ aften!
  Klem fra Anita ♥

  SvarSlett