3. mai 2016

Shabby Chic med grönt, gult och grått.

Hej! Kristiina från designteamet här idag med ett kort i shabby chic -stil. Oftast denna still innebär mjuka vintage-färger som i vår utmaning i maj, men jag hade liggande några grön-gula saker och ting, så det blev lite ovanligare färger denna gång. Här är kortet:

Jag började med att välja vilka papper som skulle passa med den stämplade bilden från Women Collage som har färgats med alkohol pennor. Jag använde Distress bläck och gesso för att ge textur och skrapade kanterna med en kniv för ett slitet utseende.Jag hittade tunnt kardborre och limmade förhöjningar bakom pappren. Detta ger den färdiga korten en luftigare utseende. Allt ser grått ut i morgonljuset!


Här syns hur lagren har plaserats... baspappret har jag syt runt med symaskinen.


Och på eftermiddagen skiner solen nästan för mycket, men kortet är färdigt! Ännu några närbilder som försöker visa hur luftigt pappren sitter och hur härlig denna kvinnan är :)
Vill du handla härliga norska Rubber Dance stämplar, de finns på webbutiken. Och du kan ange koden kristiina2016 vid kassan och få 15% rabatt! 

Tack för att du läste hela vägen hit, ha en bra dag :)


3 kommentarer:

 1. Tusen takk, Kristiina! Flott kort!! Så vakkert med alle lagene som liksom svever over hverandre. Jeg synes det er kult at du har brukt litt uvanlige farger for Shabby Chic-stilen. Gøy med litt forandring! :-)
  ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 2. Nydelig kort, Kristiina! Veldig fint med alle de lagene og det at du også har sydd synes jeg var ekstra stilig.
  Klem, Anita ♥

  SvarSlett
 3. That is so pretty. Love the colour combo. So elegant and wistful. Love it. Hugz

  SvarSlett