27. mai 2016

Kom og fly med meg - farger og stempler i skjønn forening


Hei, Anita fra Design Teamet her i dag.

Det jeg liker best å drive på med det er å leke og teste ut nye ideer i mine Art Journals. Det som jeg også liker veldig godt er slike manilla Tag fra Ranger. De er bare helt genial å bruke til Distress Ink for eksempel. Jeg føler at de nesten er som Art Journaling - alt er lov. Så etter at man har laget ferdig Tagen kan man for eksempel lime den inn i Art Journal og bygge videre på den der. Det er mange muligheter, det er rett og slett bare fantasien som setter grenser.

Og fantasien har ingen grenser her, he he he. Så i dag vil jeg vise en tag jeg har laget ved bruk av maskeringstape, sprays, modeling paste, og selvsagt Rubber Dance stempler:


Jeg hadde det så gøy når jeg laget denne tagen. Jeg begynte det hele med lag på lag med maskeringstape i forskjellige bredder og lengder. Så fant jeg frem sprayer fra Lindy's - de er bare helt magiske med sine vakre duse farger med masse skimmer. Jeg sprayet litt og duppet litt rundt på tagen rundt og oppå tapen.

Feene stemplet jeg på silkepapir, rev ut og limte på tagen.  Jeg hadde også en pitteliten tag som jeg sprayet med Dylusions ink sprays og stemplet "Come fly With me" og limte på.

Når alt dette var tørket godt tok jeg min hjemmelagde hullestensil og modeling paste og påførte litt rundinger her og der. Jeg brukte Black Soot Distress ink rundt kanten på tagene.

Jeg satt også på et lite bånd i grønn og rosa og festet på en liten perle.

Jeg håper du likte tagen min og at jeg ga deg inspirasjon til å leke med maskeringstape og ting og tang som du har i heimen. Utrolig hva som kan brukes og få et vakkert resultat - her er det også kun fantasien som setter grenser ☺Under følger noen detalj bilder:

Alle stemplene jeg har brukt her er å få kjøpt i Rubber Dance sin nettbutikk. Rubber Dance har veldig mange flotte og spennende stempler og de er veldig forseggjort og detaljerte. Jeg synes de er helt fantastiske. Stemplene jeg har brukt her er fra settet Fly With me.Når du handler i nettbutikken husk da å bruke koden Anita2016 og få 15 % avslag på hele kjøpet ditt. Jeg vil også samtidig minne om den pågående utfordringen som foregår på den engelskspråklige Rubber Dance bloggen. Heng deg på der og få sjansen til å vinne fantastiske premier. Det er fortsatt noen dager igjen av mai-utfordringen.

I morgen er jeg faktisk tilbake her på Rubber Dance bloggen, og da skal vi snakke om sopp og Art Journaling. Sett på vekkerklokken og titt innom i morgen! ☺

Ha en strålende og kreativ dag!

Klem, AnitaMin blogg: http://nitisartfromheart.blogspot.no


3 kommentarer:

  1. WOW, noe så lekkert! Jeg bare elsker de sterke og glade fargene. Superkul tag med mange spennende lag! Tusen takk, Anita! ♥

    SvarSlett
  2. These stamps are sooo cute! Wonderful background, how did you create that? Very nice composition! In short - I love it!

    SvarSlett
  3. Jag har flera rullar washi tape, men använder det allt för sällan, bakgrundet är otroligt vackert, och flickorna med vingar är härliga :)

    SvarSlett