15. mai 2016

Bibi utfordres av Nordsalten Hobbyklubb


Hei alle stemplegale her i bloggland. I dag er det en ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb og Rubber Dance er denne gangen sponsor. Temaet er Polka Dots - så her blir det mange prikker foran øynene, vil jeg tro :-)

Jeg lot meg selvsagt utfordre - her er mitt bidrag:
Det grønne papiret med de gule prikkene er kjøpt, resten er akvarellpapir som jeg har dekorert med en blanding av Distress paint og Distress Spray Stains i lag på lag, gjennom ulike sjablonger (stencils) med prikker og dotter. De største rundingene er to stempler fra Round in Circles


Giraffen fra African Animals har fått riste-øyne for anledningen, og selvsagt prikker ....

... Likeså har jeg satt prikker på øyenstikkerenes vinger etter å ha stemplet dem på transparant (acetate) og fargelagt vingene med blått alkoholblekk. Kroppen har fått en stripe Copper Stickles, for litt glitter og bling må man jo ha. Øysenstikker-stempelet finnes i to størrelser, samt på settet Beautiful Bugs.


De hvite papirblomstene har jeg sprayet med blekk og deretter brukt en sjablong for å sette prikker på med Distressblekk. Sjablongen jeg har brukt er Tim Holtz sin Dot Fade, Layering Stencil. Jeg har akkurat kjøpt den og den har vært skikkelig moro å leke med. Prikket bånd måtte jeg jo også sette på kortet. Her kan du også se litt av den morsomme chipboarden fra Creative Embellishments som jeg ikke har hatt hjerte til å bruke før nå!Under ser du det ferdige resultatet en gang til. 
Hvite halvperler fungerer også som prikker her og der:Dette var gøy! Det tok helt av når jeg først var i gang :-)

Blir du også med på Nordsalten Hobbyklubb sin utfordring?
Den pågår i to uker fra i dag. Kanskje blir det du som vinner premien fra Rubber Dance!

Husk at vi også har en egen utfordring gående her på Rubber Dance.
Du har hele mai måned på deg. Mer info finner du her.

Stemplevennlig hilsen Bibi
♥ ♥ ♥

Stempler jeg har brukt på kortet er fra disse settene:


4 kommentarer:

 1. OMG, you are killing me. Look at that face!! Crying here. What a lark. Love the giraffe, the brights, the dots. Definately polka dotty. Hugz

  SvarSlett
 2. Dette kortet var virkelig fantastisk, og du har tatt utfordringen på strak arm! Du har virkelig tatt det helt ut med prikker, og laget et kjempefestlig kort! Tusen takk for at du sponser oss i Nordsalten, og at du også bidrar som gjeste-DT!
  :)

  SvarSlett
 3. OMG!!! I love it! It's so happy and funny. Hugs!

  SvarSlett