9. aug. 2016

Intervju med DT-medlem Susan

You may read this interview in English here.

Navn: Susan Janicula
Bopæl: København – Danmark
Blog: http://susanjanicula.blogspot.comHvor længe har du beskæftiget dig med at stemple, og hvad fik dig til at begynde?
Mens jeg var i job som beskæftigelsesvejleder gik mine kolleger og jeg på kreative messer. I 2003 blev der på en messe vist stempler fra England, og vi købte en Big Shot med en del tilhørende dies.
Jeg faldt for og købte selv et lille stempelsæt med urtepotter, planter og blomster, og alt var en miniature. Min store interesse var ting i 1:12. På en messe i 2006 løb jeg på bogen ”Scraps- Et kursus i små mirakler” af Elsebeth Gynther og Christine Clemmensen – en fantastisk bog som jeg bare måtte eje. Derfra tog det rigtig fart, og det er blevet til mange messer, bøger om kreativitet, akrylfarver, akvarel, og mixed media siden da – og stempelsæt, dies, ink pads, pynt osv….

Hvordan videreudvikler du dine færdigheder og/eller lærer nye teknikker?
Jeg udvikler mine færdigheder gennem min nysgerrighed, og jeg prøver at følge med i nye ting og teknikker på internettet, hvor jeg har deltaget i mange online kurser – lige nu følger jeg Ever After der har eventyr som tema, og Tim Holtz´s helt nye 103-kursus.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er en blanding af Steampunk, Grunge og Goth med en snert af sort humor, desuden kan jeg godt lide Art Journaling, Mixed Media og Altered Art. Jeg er eksperimenterende og åben for nye metoder, og jeg elsker alle former for papir og hvad de kan bruges til.

Hvad laver du mest af?
Tags og ATC har et format jeg godt kan lide at arbejde med, så dem laver jeg en del af. Desuden bliver det til nogle journalsider og lidt alterations/upcyklings.

Hvilke materialer bruger du regelmæssigt?
Ja, jeg kan ikke undvære stempler og ink pads, og så bruger jeg dies og forskelligt pynt.

Hvor ofte laver du noget?
Min mand siger jeg laver noget hele tiden. :-))

Hvor handler du?
Jeg handler med onlinebutikker i hele verden: Danmark, Norge, Polen, Irland, England, New Zealand, Australien og USA.

Er der nogle crafters du gerne vil møde?
Jeg har altid været stor fan af Tim Holtz´s produktlinje og teknikker, så ham ville jeg gerne møde fx på en CHA-messe.

Jeg har været medlem af Rubber Dance Design team siden august 2015, og det jeg bedst kan lide ved at være med på teamet er som inspirator at vise hvordan de meget flotte Rubber Dance stempler kan bruges i forskellige sammenhænge.

Her er nogle af de ting jeg har lavet med stempler fra Rubber Dance:

Jeg ønsker jer alle en god dag.
Kram, Susan

4 kommentarer:

 1. Hei Susan! Så koselig å lese intervjuet ditt. Jeg ser at vi er fan av samme mann :) Tim Holtz. Dette med å ha et intervju var en genistrek! Tusen takk for at du ville dele litt av deg selv. Jeg virkelig beundrer ditt arbeid og din kunst. Jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg er på samme DT team som deg.
  Ønsker deg en fantastisk og kreativ dag! Her i Bergen hvor jeg bor er det full storm og regn i dag....Så det er ypperlig for kreativiteten ;)
  Klem, Anita ♥

  SvarSlett
 2. Great interview Susan. Your art is beautiful and inspiring. Thanks for sharing. HUgz

  SvarSlett
 3. Takk for at du tok deg tid til å svare på disse spørsmålene, Susan. Interessant å lese at du startet med miniatyrer, nå som du også maler på store lerreter og lager art journals - på en mye større skala. Du lager utrolig mye fint, og jeg er kjempeheldig som har deg på DesignTeamet mitt! ♥

  SvarSlett
 4. Så kjekt å lese om deg Susan, alltid spennende å finner mer ut om de som er bak kunsten :)

  SvarSlett