5. jan. 2016

Tre Kort Med Katt

Hei.  Velkommen.  Gail fra Designteamet her.  I dag har jeg laget tre kort med Rubber Dance stempler og EyeConnect Crafts chipboards.  Chipboards er utstansende figurer i tykk kartong.Jeg brukte fargene fra månedens utfordring på Rubber Dance sin engelskspråklige blogg, som for januar er:Vi har en katt.  Hun heter Nussi.  Hun er svart.  Hun er 18 år gammel.   Den siste året har hun gjort mye rart.  Jeg tror hun har en liste over ting å gjøre før hun dør.  Da jeg så disse små katte-chipboardsene fra EyeConnect Crafts tenkte jeg på Nussi.  Jeg fant ut at det er like vanskelig å ta bilder av en svart chipboard katt som det er å ta bilder av en ekte svart katt!!Jeg laget bakgrunnen med limemaling og stemplet med Rubber Dance stempler fra ATC Backgrounds 1 og Retro Beach.  Jeg brukte forskjellige grønne distress blekk
Katte-chipboardsene har mange små deler som du fester sammen med eyelets eller mini splittbinders.  Jeg brukte skumklosser med litt dobbelsidig tape til å holde delene når jeg embosset dem med svart pulver.  Du kan også bruke en vinkork (se bildet over).Kattene ser ut som om de er emaljert.  Stemplene er fra Rubber Dance sine sett African Animals og AffirmationsJeg brukte alphabet fra Alphabet Uno til å lage bakgrunn med bokstaver.  Andre stempler fra Sarcastic Superpower og AffirmationsEn kort for Nussi.  HUSK! Ønsker du å kjøpe Rubber Dance stempler?  

Du kan få 15% rabatt med min kode gail2016.

Hilsen Gail
Min blogg: craftynomad.blogspot.no

8 kommentarer:

 1. Så herlige kort, Gail! Morsomt det du skriver om Nussi, det med at hun har sin egen "Bucket list" over ting hun skal gjøre før hun dør - noe jeg håper blir lenge til, til tross for hennes modne alder!
  Artige tekster du har satt til kattene! :) Jeg vet godt hvor vanskelig det kan være å ta bilde av svarte dyr... har jo selv en svart hund, og de fleste bildene av henne er bare en svart krusedull! Synes likevel jeg kan se hvor fine kattene er - og at de ser ut som de er emaljerte.
  Takk for fint innlegg!
  ♥♥♥

  SvarSlett
 2. Härliga katter, och så bra tekst till korten! :)

  SvarSlett
 3. Kule katter og kule kort! Katter er noen veldig inteligente dyr og det at din katt har en liste over "Things to do before I die" forundrer meg ikke ☺ Den første teksten var kjempeartig; Just lion around. Det er jo i dobbel betydning. Katter tror jo av og til at de er noen stoooore løver LoL, og så liker de veldig godt å slappe av. Håper din kjære Nussi lever lenge og vel enda ♥
  Klem, Anita ♥

  SvarSlett
 4. Great, just great. I love the way you used the sentiments ;)

  SvarSlett
 5. Great work, Gail! Sweet and versatile kitty, for sure! Love your humor!

  SvarSlett
 6. LOVE Gail's work. These cats are just fabulous!
  <3 J

  jwoolbright at gmail dot com
  HerPeacefulGarden.blogspot.com

  SvarSlett