8. jan. 2016

Lag ditt eget solskinn - en Art journal side som gir glede

Hei, Anita fra Design Teamet her i dag.

Noen dager, når ikke alt er like rosenrødt og det ser som svartest ut er det viktig å tenke på det positive. Sånn som meg for eksempel, jeg har en sykdom som gjør at jeg blant annet har veldig dårlig hukommelse. Hukommelsen min er så elendig av og til at jeg glemmer hva jeg skal si mens jeg snakker.... Og da mine venner - når man har slike "sorte" dager, for slike dager har alle av og til, er det  viktig å lage sitt eget solskinn. Som jeg har skrevet i min sorte Art Journal for å minne meg selv om akkurat det. Da kan jeg for eksempel tenke at jaja når jeg har mine gode dager så husker jeg i alle fall ikke hvor vondt det var på de dårlige dagene ☺


På denne siden har jeg brukt masse solskinn, samt svart & hvit, som også er temaet i månedens utfordring på den engelske bloggen. Jeg håper du er med på utfordringen, det er kjempegøy og du kan vinne superdupre flotte stempler fra Rubber Dance. Fargene for januar er nettopp Svart & hvit pluss din egen valgfrie farge og temaet er "Alt er lov".

Jeg begynte med å lime en gammel skatterettseksamensoppgave inn i min svarte Art Journal. Dernest sprayet jeg tre "dotter" med Dylusions Ink Spray i fargen Pure Sunshine, samt vann.


 Når dette var tørt stemplet jeg disse søte små knappene fra settet Sew Sweet med Distress Ink.


Så stemplet jeg videre med denne rundingen med tall inni fra Pick a Number


Stemplet på disse rundingene ved å bare "rulle" stempelet rundt omkring på siden.


Fant frem alle bokstavene for å skrive teksten. Det som er veldig kjekt med dette settet er at det inneholder også bokstavene Ø og Å. Altså det norske alfabetet.


Så stemplet jeg denne nydelige fuglen på en bit kartong 180 gr., og farget den med Distress ink, klippet den ut og limte den nede på siden min.


 Jeg fylte inn bokstavene med min sorte Big Brush Penn.


 Stemplet solskinn litt sånn random rundt på siden


Jeg brukte også hvit Posca penn og streket rundt bokstavene for å få dem litt ut fra siden. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Det er ikke så lett å vise det ved bilder, men denne siden er faktisk solskinn og den gjør meg glad.


Dersom du har en dårlig dag, lag noe vakkert, skap ditt eget solskinn. Og til det kan du bruke Rubber Dance sine stempler. Det finnes både såkalte "bakgrunnsstempler" som jeg bruker masse av til både lerret og Art Journalsider, og så "hovedmotivstempler" som blant annet er fantastiske å bruke til kortlaging, pluss at det er mange stempler med tekst, samt enkle tall og bokstaver. På denne Art Journal siden har jeg brukt litt av nesten alle kategorier.
Dersom du vil kjøpe noen av Rubber Dance sine stempler må du huske å bruke koden Anita2016 og du får hele 15 % avslag på hele kjøpet ditt.


Jeg er veldig glad for at du ville ta en tur innom. Bruk gjerne kommentarfeltet under dersom du har spørsmål eller kommentarer.
Ønsker deg en fantastisk dag!

Klem fra Anita


4 kommentarer:

 1. This is beautiful art work ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig solskinnsside i Art Journalen din, Anita! :) Fint eksempel på hvordan svart & hvitt og bare én farge til kan se skikkelig flott ut!
  Jeg kjenner meg godt igjen i det du sliter med, det med å ikke huske ord midt i en setning ... det kan være både frusterende og av og til skremmende når enkelte ord bare detter ut! Vi VET jo hva det heter, bare ikke akkurat der og da ... Ellers er jeg også enig med deg i at vi av og til må vi lage vårt eget solskinn, og vi som er kreavtive har vel en egen evne der til å kunne fordype oss i vår egen lille kreative boble og kose oss en stund, selv når ting ikke er så greit ... Kreativitet er min form for meditasjon :)
  Takk for fint innlegg, kjære venn!
  ♥♥♥

  SvarSlett
 3. Gul är alltid en favorit hos mig. Och nu måste jag använda dessa gamla journaler innan jag köper nya, men detta fyrkantiga är frästande...

  SvarSlett
 4. I hope you had a day full of sunshine Anita. Your lovely bright journal page certainly made me smile. Love how you filled in the letters and then went round with the white pen. Very cool. Hugz

  SvarSlett