1. mar. 2016

Utfordring for mars!


Hei alle sammen. Velkommen til mars og en ny utfordring! 

Hei, hå, nå er det vår igjen! Littegrann, iallefall? Fargene denne måneden kan iallefall inspirere til noen vårlige kort med grønt og sprakende oransje :-) 

Ettersom mars er "den irske måneden", med feiring av St. Patrick's Day over store deler av kloden, har vi valgt å bruke det irske flagg sine farger på utfordringen denne gang:


Vi vil at du skal bruke alle tre fargene i ditt bidrag, men du kan legge til andre farger også - så lenge disse tre kommer tydelig fram.


Premien er et gavekort på 200 norske kroner. Gavekortet kan brukes i Rubber Dance sin nettbutikk. Husk: Du behøver IKKE bruke stempler fra Rubber Dance for å bli med - utfordringen er åpen for alle :)
For å bli med på utfordringen, les mer på denne siden. Teksten er på engelsk. Kort fortalt:  • Stempling må være med, men du behøver ikke bruke stempler fra Rubber Dance.
  • Det du lager må være nytt.
  • Delta ved å bruke Linky som ligger under denne posten og link direkte til innlegget ditt.
  • Du kan kombinere vår utfordring med andres, men det må komme tydelig fram at du bruker fargepaletten vår.
  • Husk å linke tilbake til utfordringen vår i innlegget ditt.

Jeg håper mange vil hive seg på og bli med! Du kan bidra med hva du vil, alt fra kort og tags og ATC-er, til art journals, scrapbooking og Pocket Letters, og hva som helst annet der du har brukt stempler på en eller annen måte.

Lykke til! :-)


Stemplevennlig hilsen Bibi 
www.rubberdance.comHer er noen kort til inspirasjon:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar