29. des. 2015

Godt Nytt år!

Hei og vel overstått jul, Anita fra Design Teamet her i dag.

Håper du har hatt en vidunderlig julaften og har funnet ro i både kropp og sjel. Nå er det nyttårsaften som nærmer seg med stormskritt og for å være sikker på at vi skal få litt ordentlig vær på nyttårsaften har jeg og min familie tenkt å stikke som værflyktninger over fjellet til Østlandet, nærmere bestemt til Fredrikstad. Jeg bor selv på Vestlandet, Bergen, og her er det altså ny nedbørsrekord nå... Må innrømme at jeg verken er glad eller stolt over den rekorden!

Jeg lovte dere i min forrige bloggpost at jeg skulle komme med en Art Journal steg for steg - og jeg holder alltid det jeg lover, så her er den:

Jeg har denne gangen jobbet i min store Art Journal fra Dylusions. Det er min absolutte favoritt. Jeg har også nå fått den sorte boken og jeg gleder meg til å få tatt den i bruk ....neste år.

Men nå over til dagens Art Journal. Jeg rev ut siden jeg skulle bruke, ettersom jeg var så langt bak i boken at det var vanskelig å jobbe med den inni boken. Så begynte jeg med å farge sidene med tre forskjellige Distress Ink med min blending tool;


så har jeg brukt noen stenciler litt rundt omkring for å få litt dybde og tekstur:


Jeg lot dette tørke skikkelig (Det tar litt tid for Distress å tørke - derfor er de også genial til å bruke til embossing).

Så tok jeg frem stemplene som jeg hadde tenkt å bruke; Collage Elements, Retro Beach, Pick a number, Arty HeartyAlphabet uno og Antique Botanicals og stemplet disse på det aller tynneste papiret  bak på en serviett og klippet ut i firkanter. Så stemplet jeg noen av de samme motivene på noe papir som jeg på forhånd hadde designet med min Gelli Plate og klippet disse også ut i firkanter, og så limte jeg noen med og noen uten farget papir på tre forskjellige plasser i min Art Journal. Dette ble litt kronglete forklart, men jeg håper du forstår hva jeg mener sånn noenlunde.


Så tok jeg stempelet fra Celestial Images, og stemplet den på tre forskjellige papir som jeg har dekorert selv og klippet dem ut. Jeg klippet også ut inni sirkelen.

Så fant jeg frem noe annet papir som jeg har designet selv og klippet ut rundinger av dette, stemplet g, n og å med Embossing ink og embosset med sort glitter, limte de stemplede motivene på papiret og limte så det hele i boken med Matt Medium.

Her er noen close ups av noen detaljer:

Som du ser på bildet under er det noen motiv som er stemplet både på serviett og på farget papir og limt sammen slik at fargen fra papiret under skinner igjennom, mens andre serviettmotiver er limt rett på siden.Jeg laget skygger til rundingene med Gelatos i svart og hvit slik at de poppet ut av siden. Det ser faktisk ut som om de svever. Jeg limte så noen bling fra toppen av siden ned til kulene som de kunne henge i og limte sølvtråd rundt som jeg knyttet til en sløyfe på toppen. Jeg laget litt mer dimensjon med et gammelt kredittkort og tørkerullpapp og laget streker og rundinger litt rundt på siden med sort og hvit maling.

Jeg stemplet helt nederst på venstre side # fra Alphabet uno og skrev "godtnyttår" med sort penn.


Så helt til slutt tapet jeg siden på plass igjen inni min Art Journal med Washi Tape.


Og med dette slutter jeg meg til det som står i min Art Journal og sier Godt Nytt År!
Takk for det gamle!

Vi sees til neste år med mange flere og spennende kreasjoner med alle de fantastiske stemplene fra Rubber Dance ☺

Klem

Anita


3 kommentarer:

 1. Fantastisk flott og vakkert, Anita! De sterke fargene er bare helt nydelige. Så gøy å se hvordan du har kombinert stempler fra flere ulike sett - de passer så godt sammen! Synes det ble så kult at sirklene ser ut som de svever over papiret! Veldig bra forklart framgansmåte, synes jeg.
  Takk skal du ha!
  ♥♥♥
  PS: Velkommen til Fredrikstad skal du være :-) Håper vi får til å treffes mens du er her. Her har vi snø akkurat nå... håper den blir liggende noen dager til før det begynner å regne igjen.

  SvarSlett
 2. Så vackert! Jag skulle inte ha tänkt riva ut en sidor från min art journal, men jag är kanske bara inta så långt i min änn... Det gör ju många saker lättare om man inte behöver pyssla med hela boken :)

  SvarSlett
 3. Love the colours and how you used the girl in the moon stamp. So cool. Hugz

  SvarSlett