22. des. 2015

En juleetikett - som julekort

Hei og velkommen, Anita fra Design Teamet her i dag.
Jeg er veldig glad for at du tok deg tid til å komme innom nå like før den store dagen, selveste julaften. 


Jeg tenkte at denne gangen vil jeg vise deg en Tag jeg har gjort med månedens utfordring (som er på den engelske bloggen). Fargene for november og desember er snøhvit, vinterhimmel og festrød.Jeg har på denne Tagen som er i størrelse #12 (tror det er den største man kan få) brukt noe scrappepapir som jeg hadde liggende og som jeg rev av en bit og limte på ca, halve tagen, jeg har brukt Distress ink i fargene rød og blå, samt hvit Dylusions ink spray, Liquid Pearls som julekuler på treet, hvit poscapenn til å lage snø (de hvite prikkene), rødt og hvitt embossingpulver på julekulene som henger i en tråd, et ark fra en norsk/fransk ordbok som jeg stemplet snømennene på og klippet ut, noen stenciler og masse stempler.

Her er noen detaljer av Tagen:

Når jeg var ferdig med selve Tagen, hengte jeg på en sånn rød julegirlander, limte den på sort kartong  med dobbelsidig tape på slik at jeg fikk en ramme rundt. og brettet den til som et kort. Jeg er meget fornøyd med resultatet og en slik Tag kan man fint gi/sende til en god venn for eksempel - med ønske om en trivelig jul ☺

Stemplene jeg har brukt er:

Julekulene som henger i en tråd - Round in Sircles
Snøfnugg i bakgrunnen - Frosty Friends
Juletreet - Pines Fir Yew
Snømennene - Frosty Friends
Bakgrunn i hvit - Pines Fir Yew
Juletrestjernen - Retro Beach
Teksten "Med ønske om en trivelig jul" - Norwegian Christmas

Du har fortsatt mulighet til å være med og vinne masse goodies fra Rubber Dance stamp. Utfordringen varer helt ut desember. Link deg opp til en god utfordring her. TO heldige bidragsytere vinner et gavekort på 300 kroner som kan brukes i Rubber Dance sin nettbutikk.

Dersom du vil kjøpe noen av stemplene jeg har brukt, eller andre stempler, husk da å bruke koden Anita2015 i nettbutikken, så får du 15 % avslag på hele kjøpet ditt.


Med dette ønsker jeg deg en riktig god og fredfull jul!

Jeg kommer tilbake med en steg for steg Art Journal side med bruk av mange forskjellige stempler på en litt annerledes måte, tirsdag 29 desember, håper at du kommer innom da. Kom gjerne innom bloggen min også.

Klem fra Anita

6 kommentarer:

 1. Kjempleflott tag, Anita! God idé å bruke tagsene til å lage kort.
  Synes du har laget treet på en skikkelig kul måte ved å stemple flere av de små og litt større grankvistemplene oppover stammen. Stilig! Liker også veldig godt snømennene stemplet på bokpapir som dette. Gir en fin effekt og mer liv i snøen :)
  Tusen takk skal du ha!
  ♥♥♥

  SvarSlett
 2. Love all the details and the layers here :)

  SvarSlett
 3. Härliga glada snömän! Bara vi hade snö... :)

  SvarSlett
 4. Beautiful detailed creation, love it, dear Anita ♥

  SvarSlett
 5. Dejligt tag, med rigtig god farve og julestemning.
  God jul - Hugs

  SvarSlett
 6. Big beautiful tag. Love the bright colours and the sketchy fun look you have given to the snowmen and baubles. Hugz

  SvarSlett