14. sep. 2015

Utfordrende Snømann - Et vinterkort


Hei alle sammen! Bibi her i dag for å vise et kort jeg har laget til Scrappiness sin utfordring #7, som er denne skissen:...og her er mitt bidrag:

Rammen og den store svirlen er av sølv-kartong, ikke lett å se på bildet. Jeg hadde ikke noe stripete papir, men synes det så fint ut på skissa så da lagde jeg et selv med linjal og rød sprittusj :-)
Jeg stemplet snømannen på akvarellpapir, la en maske over den og lagde deretter bakgrunnen i ulike nyanser av Distress Ink Salty Ocean - dusjet lett med vann for å illudere snøfnugg. Snøballene er  ulike sirkler stemplet på akvarellpapir, klippet ut og fargelagt med Salty Ocean - med litt glitter til slutt.

Da jeg brukte en vannpensel og Salty Ocean på det stemplede ordet, sev en del av blekket utenfor linjene ... så da er det bare å splasje på med blekk og late som om det skulle være sånn :-)


Jeg har linket kortet mitt på Scrappiness utfordring # 7
og brukt januar-fargene fra vår egen utfordring denne måneden.


Stemplevennlig hilsen Bibi
Stemplene jeg har brukt finner du her:
Frosty Friends (snømann)
Round in Circles (snøballer)
Affirmations (dream)
Xmas Cheers & Gift Tags (små tagger og ord)


6 kommentarer:

 1. Nydelig kort du har laget, jeg elsker julen så dette kortet gikk rett hjem. Takk for at du ble med på utfordringen vår hos Scrappiness, klemm Dt Jorunn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Jorunn! Jeg også elsker julen, så det er aldri for tidlig med et julekort :-)

   Slett
 2. So cool ho ho ho. Love the stripey paper and the little tags. The one with the lips is so sweet. Love the colour scheme. Fresh and fun. Hugz

  SvarSlett
 3. Dejligt vinterkort med søde små tags, og gode farver der giver en glad vinterstemming.
  Kram, Susan

  SvarSlett