27. sep. 2015

Juleplanlegger


Hei alle sammen! Bibi her i dag for å vise dere denne flotte juleplanleggeren som Katy på det internasjonale teamet har laget. Jeg har oversatt teksten hennes fra engelsk.


Jeg liker julen, men må innrømme at jeg ikke er en stor fan av alt stress og mas og planlegging i forkant! Så for mitt prosjekt denne måneden har jeg prøvd å gjøre det litt bedre med en planlegger som er lett å lage og kan brukes om igjen hver eneste jul.

Jeg vet at mange bruker mobilene sine for å planlegge ting, men jeg er også sikker på at det er mange som meg som synes penn og papir er enda bedre!Utgangspunktet for boken min er mini-konvolutter med tags inni (det er på tagsene du skriver hvilke oppgaver du ønsker å planlegge, og så lager du bare nye tags neste år). Jeg brukte en mal for mine konvolutter, men du kan like gjerne kjøpe noen små konvolutter fra en hobbybutikk eller bokhandel, eller lage dem selv.

Stemple noen konvolutter med julestempler og emboss med hvit EP.


Fargelegg motivene med Twinkling H2Os - de embossede linjene gjør at du bare kan male over, ettersom Twinkling H2Os ikke fester seg der.


Når du er ferdig med å male, sett sammen konvoluttene og pynt med blekk i kantene.


Lim mønstret papir til kartong og lim parvis sidene sammen med washitape, deretter limer du på konvoluttene på hver side. Dekorer noen tags og putt dem oppi konvoluttene.


Når du har montert ønskelig antall sider, lim et stykke bånd til baksiden (omslaget).  Dekk båndet med mønstret papir, og pynt forsiden også med mønstret papir.

Når båndet og det mønstrete papiret er på plass, kan du bruke flere strimler av washi tape til å binde ryggraden av boken.

Lim båndet ned på forsiden med en stripe av dekorative tape under. Lim en stemplet og malt sløyfe og det malte ordet "wish" for å fullføre boken. Det kan lukkes ved å knytte båndet.


Jeg har brukt disse flotte stemplene fra Rubber Dance:Cozy Christmas

Affirmations

1 kommentar: