23. feb. 2016

En Romantisk Feriehilsen


Hej gode læsere, Susan her fra DesignTeamet, jeg håber at I alle må få en fornøjelig dag ved jeres arbejdsstation.

Nysgerrig, var jeg, om jeg kunne lave et popup kort uden forlæg... efter flere forsøg blev det til dette kort.

Jeg har stemplet med rødt på rødt med et landkort, som er i sættet Travel og på knappen brun på brun med samme stempel. Citatet er fra Nostalgic Couples


Det er mange fine stempler fra sættet Travel  jeg har brugt for at lave dette kort, og der er også et par sommerfugle fra Antique Botanicals. Det glade par er fra Nostalgic Couples. Hjertet har fået lidt glimmer på kanten, og er fra I heart Art, lidt blomster og blade fra scrapbunken.


Overskriften og de små hjerter er fra En Liten Hilsen og mine bagage tags er fra Christmas Cheers & Gift Tags. På postkortet et kys fra Envelope Stamps og poststemplerne er fra Collage Mix .


Her er nogle af de brugte materialer som vist på fotoet.
Der er brugt rød, hvid og kraft cardboard, gl.bogside, stencil og jutegarn.

Og I kan stadig nå at deltage i udfordringen, så kom og leg med!
På dit samlede stempelkøb i nettbutikken får du 15% rabat ved at bruge koden susan2016.


Tak for jeres besøg på bloggen.
Kram, Susan

3 kommentarer:

 1. Kjempeflott, Susan! Jeg synes dette var en god idé, dette at hovedmotivene er på innsiden av kortet. Kul vri! Fin kombinasjon av stempler fra forskjellige sett - selv har jeg aldri tenkt på å bruke paret fra Nostalgic Couples sammen med stempler fra Travel-settet, men jeg ser jo nå det er som om de var laget for hverandre! :))
  Takk skal du ha!
  ♥♥♥

  SvarSlett
 2. Such a lovely card, I never tried a pop up card myself, now I think I must:) Beautiful!

  SvarSlett
 3. Tak for jeres kommentar. Det er også første gang jeg prøver et pop up, og jeg har lært at jeg kan putte rigtig mange ting på kortet. Det bliver ikke sidste gang jeg vil prøve det.
  Thanks for your comment. It is also the first time I try a pop up, and I've learned that I can put so many things on the map. It will not be the last time I'll try it.
  Hugs, Susan

  SvarSlett