2. des. 2016

Julekort til inspirasjon

Hei mine flotte venner, Anita fra Design Teamet her i dag, og i dag er det siste gangen dere ser meg her på Rubber Dance sin blogg dette året. Neste gang jeg er tilbake har vi kommet til år 2017 :-)

Uansett, i dag er jeg her og jeg ønsker å vise dere noen julekort jeg har laget:Det er jo høyaktuelt med julekort nå som det snart er jul :-)


Jeg har laget disse kortene ved hjelp av Helen Allen's sine video tuts. Hun bruker stempelsettet Frosty Friends, det har jeg også gjort. Jeg har gjort en liten vri på mine slik at de ikke ble helt kopiert, he he he.
Jeg vil sterkt anbefale hennes videoer, de er kjempefine å både å se og høre på, samt at man får masse tips, gode ideer og ikke minst inspirasjon med på kjøpet. Ikke er det dyrt heller. Gå inn i nettbutikken til Rubber Dance og sjekk den ut der.

Det er utrolig mye man kan bruke Rubber Dance stemplene til. Du kan bruke dem til å lage kort, tags, bruke dem i art Journals og du kan bruke dem på gave esker etc. etc. I Helen Allens video viser hun også blant annet hvordan hun har laget gave esker, og godteposer... Hint hint ;-)

Stempler jeg har brukt på disse kortene er:
Frosty Friends
Norwegian Christmas
samt
Helen Allen's Video tutorials

Jeg tenker jeg avslutter her jeg, og vil med dette ønske dere alle en riktig flott og fredfull jul og takk for det gamle!


Helt til sist vil jeg ønske Bibi, sjefen og eieren av Rubber Dance, riktig så lykke til med sin store dag den 4. desember. Håper du får en feiende flott feiring, en dag som gir deg gode minner, Bibi ♥ Fordi du fortjener det!

Okey, nå føler jeg litt på det at det er trist å si farvel..... Det er så lenge til neste gang liksom.... Neste år..... hmmmmm..... Jaja tiden går fort når man har det gøy - så jeg er plutselig tilbake :-)

Klem, Anita

min blogg: http://nitisartfromheart.blogspot.no

2 kommentarer:

  1. For noen flotte kort, Anita! ♥ Jeg har sett alle videone til Helen (selvsagt), men fortsatt ikke hatt tid til å lage noe. Det er jo fortsatt masse tid igjen, dessuten skal jeg begynne tidlig med kort rett over nyåret så jeg har en fin bunke julekort, noen dekorasjoner og gaver ferdig til neste jul :-) Hjertelig takk for fin post og hyggelig bursdagshilsen! ♥

    SvarSlett
  2. These are so pretty. Love the cones on the ribbons. A beautiful set. Hugz

    SvarSlett